Att skriva eller inte skriva

Av Malin HL Forsman

Att skriva eller inte skriva… Är för mig lika med to be or not to be.

Malin HL Forsman
Malin HL Forsman

Skrivkonsten förgyller min tillvaro. Att författa med alla mina sinnen – det vill säga ta med mina erfarenheter, hjärta och smärta, min fantasi, min humor och drömmar och en aning historik och fakta är för mig den totala lyckoendorfin jag behöver för att vara hög på livet. Då kan jag författa en bok när allt detta flyter och tack och lov så gör det också det för det mesta.

Utryckningsförmågan stimulerar mig totalt. Vi skriver alla olika och i  varierande kvalitet. Men vi har också olika läsare och det finns en rymd och målgrupp för var och en av oss. Är inte det helt underbart när man tänker på det!

Jag brinner för livet, friheten och goda vänner. De flesta som betytt mycket i mitt liv är fortfarande mina vänner från helt olika tidsepoker och jag älskar även platser under min livsresa. Men utan mina vänner så skulle jag inte vara någonting. För vänner är de som ger den ultimata glädjen i mitt liv. Nu är jag både väldigt social och utåtriktad. Men jag kan även vara en ensamvarg och asocial stundvis.

Mina favoritområden att skriva om är kärlek, god mat, att skriva om resor, vackra hem, inspirerande platser, havet, intriger, lyx och flärd, sex och relationer på alla sätt. Jag har ett genuint intresse av andra människor och jag var född att älska min omvärld.

Go for your dreams!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s